Zengő Építő

Kivitelezés

Cégünk 2006 évi megalakulása óta folytat általános építőipari kivitelezési tevékenységet Pécs környékén. Az eltelt időszakban mind a mély-, mind a magasépítés területén jelen voltunk. Egyaránt foglalkozunk magán és közületi megrendelők kiszolgálásával. Az elmúlt években több, az EU által támogatott projekt sikeres megvalósítását tudhatjuk magunkénak. Vállalásaink során, a felmerült építőipari feladatokat komplexen, akár a tervezéstől a megvalósításig kezeljük.

Cégünk tevékenységei között megtalálhatók az építőmesteri munkák szinte teljes palettája (földmunkák, alapozások, falazások, beton és vasbeton munkák, vakolások, burkolások, ácsmunkák, tetőfedés, homlokzati hőszigetelés, festés-felületképzés) Pécsett és környékén, valamint Baranya megyei helyszíneken. Az elvállalt építés-kivitelezési feladatok elvégzéséhez saját eszközökkel és szakember létszámmal, szükség esetén megbízható társvállalkozói körrel rendelkezünk.

Komplex vállalásaink során, a munkavégzéshez kapcsolódó felelős műszaki vezetői teendőket, az elektronikus építési napló vezetési és egyéb dokumentációs feladatokat is ellátjuk.

Vegye fel a kapcsolatot velünk!
 
Név:
E-mail:
Telefonszám:
Tárgy:
Üzenet:
Ellenőrzés: